Jaarverslag opstellen met VvE-software

Het opstellen van een jaarverslag van een VvE kan voor een VvE-beheerder een flinke klus zijn. Documenten die u overal vandaan moet verzamelen en verschillende manieren van administreren leveren al snel gebrek aan overzicht op. Bij Convect ontwikkelden we een oplossing om een jaarverslag op efficiënte en eenvoudige wijze op te stellen, zonder afbreuk te doen aan de inhoud. Bent u benieuwd? We vertellen u graag meer over onze Jaarverslag-module.

Jaarverslag opstellen: kies of maak uw eigen opmaak en stijl

Personalisatie

Binnen de Jaarverslag-module kiest u een volledige eigen opmaak en stijl. Deze stelt u eenvoudig op met vrij beschikbare elementen en verwijzingen. Hiermee personaliseert u een jaarverslag binnen een handomdraai.

Opmaak van het jaarverslag

In de Jaarverslag-module is het ook mogelijk om opmerkingen, notities en aantekeningen te plaatsen en deze eveneens te voorzien van een eigen gekozen opmaak. Zo worden grootboekrekeningen met één druk op de knop automatisch toegelicht. Wilt u aanvullingen doen? In de facultatieve, vrije tekstblokken heeft u daarvoor volop ruimte. Op die manier maakt u het jaarverslag inzichtelijk voor alle VvE-leden of betrokkenen.

Ook dit voegt u eenvoudig aan een jaarverslag toe

De module biedt ook de mogelijkheid om de leden met of zonder naam in de debiteuren-toelichting weer te geven. Aan de winst- en verliesrekening voegt u indien gewenst het resultaat van het vorige boekjaar, verschillen met de begroting en een concept-begroting toe. Ook het genereren van de afrekening van het exploitatieresultaat kan geautomatiseerd plaatsvinden. Verder creëert u zo nodig een overzicht van het aandeel in het reservefonds, inclusief verdeelsleutel. Alles gebeurt in een paar klikken en de software van Convect  doet de rest.

Dit is Convect

Convect biedt u een complete applicatie voor iedere professionele VvE-beheerder. De software bespaart u in alle opzichten meer tijd, maakt het VvE-beheer eenvoudiger en zorgt ervoor dat u VvE-leden sneller, beter en completer informeert. Bij vragen of problemen staat er een helpdesk kosteloos voor u klaar. Zo kiest u met Convect voor de meest innovatieve en complete VvE-beheersoftware.

Vraag een gratis demo aan

Wilt u ervaren hoe het is om met de Jaarverslag-module te werken? Wij laten u graag kennismaken met onze beheersoftware. Vraag een gratis demo aan en ervaar zelf hoe het is om met de Jaarverslag-module te werken.

Vragen over dit onderwerp?