Blog

Laat je inspireren en adviseren over hoe jij jouw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker kunt maken.

Categoriën

Wat is VvE beheer

Het belang van goed VvE beheer

11 maart 2024

Wat is het belang van professioneel VvE beheer en wat valt onder Vve beheer. In dit artikel laten we ons licht hierover schijnen. Denk aan administratief, technisch en bestuurlijk

Nu lezen
waarom een professionele vvd beheerder

Waarom professionele VvE beheerder?

2 januari 2024

De meerwaarde van een professionele VvE beheerder? De voordelen zijn jou bekend, maar je prospects zullen dat niet altijd weten. In deze blogpost reikt Convect je een aantal krachtige redenen aan. Zodat je overtuigende argumenten hebt om ze over de streep te trekken.

Nu lezen
vergaderingen VvE moderniseren

Vergaderingen VvE moderniseren

2 november 2023

Het is tijd om vergaderingen van VvE’s te moderniseren. De technologie is er, de voordelen zijn duidelijk, en de mogelijkheid voor verbetering is evident. Weg met die (avond-)vergaderingen! Laten we een stap voorwaarts zetten naar een efficiënter, kostenbesparend en logischer beheermodel.

Nu lezen
Software update: Van relatiefuncties naar functiegroepen

Van relatiefuncties naar functiegroepen

25 oktober 2023

Software update: van relatiefuncties naar functiegroepen. Hier vind je een korte introductie video over functiegroepen en een uitleg van het nieuwe scherm “Functionarissen”. Dit is een centrale plek voor het bekijken en beheren van alle functionarissen binnen de VvE, waardoor het bijhouden van wijzigingen in bestuurs- en commissie functies eenvoudiger dan ooit is.

Nu lezen
Integratie Convect en Meijer Assurantien

Integratie Convect met Meijers Assurantiën

19 oktober 2023

De nieuwe integratie van Convect met Meijers Assurantiën maakt VvE beheer gemakkelijker. Dankzij een innovatieve software koppeling delen we op een veilige manier informatie en voeren we automatische updates van polissen door. Dit gebeurt volautomatisch, hier heb je dus geen werk aan. En dit vermindert de kans op menselijke fouten.

Nu lezen
convect relatiedag 2023

Convect Relatiedag 2023

13 oktober 2023

Hier lees je een terugblik van onze inspirerende Convect Relatiedag 2023. Met een terugblik en een vooruitblik voor de komende periode. Interactief met stellingen en vragen. Het was een fantatische dag. Dankzij jullie, onze gewaardeerde klanten.

Nu lezen
Voorbeeld stemmen via app in software

Stemmen via de App

25 april 2023

In de vergadering gemakkelijk stemmen met een mobiele App? Convect maakt het mogelijk. Van deze tijd, snel en foutloos. Benieuwd naar de mogelijkheden? We geven graag een demo. Hier vertellen we u hoe stemmen via de App werkt en waarom onze App zo gebruiksvriendelijk is voor alle gebruikers.

Nu lezen