Maak onderhouden gemakkelijk

Wij maken het onderhouden van Verenigingen van Eigenaren gemakkelijk, inzichtelijk en controleerbaar door middel van zelf samen te stellen software met datavalidatie.

Krijg de handen op elkaar

De primaire taak van de VvE? Het in stand houden van het gebouw. Als technisch beheerder van de VvE wil je dat dit zo goed mogelijk verloopt en dat bewoners woongenot ervaren. Maar soms voelt het alsof jouw advies niet in lijn zou zijn met het belang van eigenaren. En als benodigd onderhoud wordt uitgesteld neemt het wooncomfort af en jouw werk op het gebied van dagelijks onderhoud toe.

In de begeleiding van het onderhoud wordt je geconfronteerd met een stortvloed van uitdagingen: ontoereikende reserves, versnipperde communicatie, vraagstukken over verduurzaming en een overvloed aan documentatie met verschillende versies.

Verzoeken van bewoners zijn talrijk en divers, het vinden van betrouwbare vakmensen is een uitdaging en het organiseren en uitvoeren van de diverse inspecties een tijdrovende taak. Het resultaat? Onbegrip bij leden, besluiteloosheid op de vergadering en ontevreden eigenaren.

Maar het kan ook anders. Wij begrijpen je uitdagingen en frustraties en bieden slimme oplossingen. Ontdek hoe wij aan jouw zijde kunnen staan en je kunnen helpen.

Convect, de gebruiksvriendelijke software voor Verenigingen van Eigenaren (VvE)

Meldingen via de App

Eigenaren kunnen reparatieverzoeken inzien en direct melden via de app. Werk gestroomlijnd en houd leden gemakkelijk op de hoogte.

Inspecteer op locatie

Importeer het onderhoudsplan en voer inspecties uit op locatie. Voeg direct foto’s toe en informeer leden over de conditie van het gebouw.

Werk met MJOB scenario’s

Reken eenvoudig het spaaradvies door. Maak scenario’s voor verduurzaming en stel een gedegen MJOB vast. Betrek leden en start met reserveren.

In 4 stappen naar een geoptimaliseerde beheeromgeving en een hogere klanttevredenheid

Wij helpen je graag met overstappen

Analyseren

We beginnen met een diepgaande analyse van jouw huidige systeem, waarbij we samen bespreken wat jouw unieke behoeften en uitdagingen zijn. Vervolgens gaan we kijken hoe we hier invulling aan kunnen geven, om een naadloze overgang naar onze software te waarborgen.

Inrichten

Gebaseerd op de analyse richten we de software specifiek in naar jouw wensen, zorgen we voor aanpassingen die aansluiten bij jouw workflow en optimaliseren we de instellingen voor maximale efficiëntie.

Data importeren

Voordat we kunnen beginnen met de migratie, hebben we alle bestaande data bestanden van jouw huidige systeem nodig. Na ontvangst zal onze migratieservice de data automatisch ophalen, omzetten en importeren in de software.

Controleren

Na de migratie voeren we een uitgebreide controle uit om ervoor te zorgen dat alle gegevens correct zijn geïmporteerd en dat de software naar behoren functioneert, zodat we met vertrouwen live kunnen gaan.

Stedeplan

“Eigenaren die onderweg gemakkelijk een reparatieverzoek melden via de App. Dit scheelt telefoontjes en de afhandeling is veel efficiënter.”

NOP VvE Beheer

“Het eenvoudig inspecteren van het gebouw op locatie met een tablet is natuurlijk super. Wij zijn actief in de gebruikersgroep techniek en zijn trots op het resultaat!”

Bovers Vastgoedbeheer

“De berekening van het spaaradvies in meerdere scenario’s bespaart veel tijd en werkt gemakkelijk. Ook het kunnen importeren vanuit O-prognose is een aanwinst.”

Veelgestelde vragen

Kan ik met Convect inspecties uitvoeren?

Jazeker! En omdat Convect volledig online beschikbaar is kan er met een tablet op locatie geïnspecteerd worden. Gemakkelijk om direct foto’s toe te voegen van de elementen en defecten.

Kan een onderhoudsplan geïmporteerd worden?

Convect ondersteunt een import vanuit Excel en vanuit O-Prognose. Zo wordt de basis van de VvE gemakkelijk opgezet en kunnen scenario’s opgesteld worden.

Kunnen reparatieverzoeken via de app gemeld worden?

Eigenaren kunnen via de mobiele applicatie en de website reparatieverzoeken indienen en volgen.

Geïnteresseerd in een demonstratie van onze krachtige software?

Plan vandaag nog een vrijblijvende demo in of ontdek in onze blog hoe we jouw werk gemakkelijker kunnen maken.

Wij vertellen je graag over onze software
Foto werknemers Convect