Maak besturen gemakkelijk

Wij maken het besturen van Verenigingen van Eigenaren gemakkelijk, inzichtelijk en controleerbaar door middel van zelf samen te stellen software met datavalidatie.

Stop met achter de feiten aanlopen

Als bestuurlijke beheerder zet je alles op alles om je leden optimaal te dienen. Naast het allesomvattende dienstenpakket zijn het de onophoudelijke contactmomenten en uitzonderingen die je helaas vaak in de weg staan en zelfs kunnen frustreren.

Neem bijvoorbeeld het organiseren van de vergaderingen. Een flinke uitdaging met alle voorbereidingen en benodigde know-how. En dan de bijzonderheden, je kent ze wel. Geen geld in de VvE, het willen plaatsen van zonnepanelen en laadpalen of simpelweg ruzie tussen de leden. Ga er maar aanstaan. En dan blijkt er geen quorum te zijn en vertel je dat iedereen weer naar huis mag. 

Maar waarom doet de VvE beheerder het volgens de eigenaren nooit goed? Het lijkt zo simpel, maar dat is het niet. Ben je er ook aan toe om deze frustraties aan te pakken en om te kiezen voor verandering? Ontdek onze vernieuwende oplossingen en we maken samen het verschil. Met betere communicatie, meer gebruiksgemak en geborgde processen ontstaat rust. Het kan. Eindelijk. 

Convect, de gebruiksvriendelijke software voor bestuurlijke beheerders van Verenigingen van Eigenaren (VvE)

Waarom onze gebruikers voor ons kiezen

In één echte vergadering

Onvoldoende quorum? Schrijf ter plekke de tweede vergadering uit, bespreek de besluiten en laat aanwezigen via de mobiele app vooraf stemmen.

Koppel jouw e-mailaccount

Altijd op de hoogte door alle communicatie in één overzicht. Stuur gepersonaliseerde brieven en werk professioneler met de spellingscontroles.

Inzicht in geldende regels

De basis van elke VvE. De splitsingsakte met het modelreglement en genomen besluiten. Creëer grip en ervaar zorgeloos beheer.

In 4 stappen naar een geoptimaliseerde beheeromgeving en een hogere klanttevredenheid

Wij helpen je graag met overstappen

Analyseren

We beginnen met een diepgaande analyse van jouw huidige systeem, waarbij we samen bespreken wat jouw unieke behoeften en uitdagingen zijn. Vervolgens gaan we kijken hoe we hier invulling aan kunnen geven, om een naadloze overgang naar onze software te waarborgen.

Inrichten

Gebaseerd op de analyse richten we de software specifiek in naar jouw wensen, zorgen we voor aanpassingen die aansluiten bij jouw workflow en optimaliseren we de instellingen voor maximale efficiëntie.

Data importeren

Voordat we kunnen beginnen met de migratie, hebben we alle bestaande data bestanden van jouw huidige systeem nodig. Na ontvangst zal onze migratieservice de data automatisch ophalen, omzetten en importeren in de software.

Controleren

Na de migratie voeren we een uitgebreide controle uit om ervoor te zorgen dat alle gegevens correct zijn geïmporteerd en dat de software naar behoren functioneert, zodat we met vertrouwen live kunnen gaan.

De Blauwe Fenix

“Het grote voordeel is de helicopterview die Convect biedt. Van de vergaderplanner tot het overzicht in alle actiepunten. Zo borgen we kwaliteit en dit geeft ons rust.”

24/7 VvE beheer

“Het online kunnen zoeken in de geldende regels van een VvE is een absolute verbetering voor elke VvE beheerder. Dit bespaart veel tijd en komt de kwaliteit enorm ten goede.”

VvE-BeheerPlus

“Het opzetten van een nieuwe VvE met de kadaster import is precies een voorbeeld waar Convect het leven van de beheerder gemakkelijk maakt. Snel, correct en eenvoudig. Onze eerste reactie; Wauw, dat het kan!”

De Horst VVE & Vastgoed beheer

“Een reden om over te stappen op Convect is de integratie met e-mail. Alle communicatie met een eigenaar op één plaats werkt heel prettig.”

Veelgestelde vragen

Hoe voer ik een nieuwe VvE in?

Je kunt zelf een nieuwe VvE aanmaken. Door de koppeling met het Kadaster kunnen alle appartementsrechten, adressen en eigenaren in 1x geïmporteerd worden. Voor slechts €1,25 per VvE staat daarmee het fundament als een huis. Vervolgens verwerk je de splitsingsakte en door een modelreglement te selecteren hoeven alleen de afwijkingen / specifieke zaken ingeregeld te worden. Zo vul je middels Excel eenvoudig de breukdelen en stemmen aan en kun je verder met bijvoorbeeld de financiële inrichting. Tevens biedt Convect een uitgebreide handleiding met afvinkbare taken voor het invoeren van een nieuwe VvE.

Wat betekent overstappen voor leden?

De leden krijgen met Convect allerlei aanvullende mogelijkheden. Zo kunnen ze gebruik gaan maken van een mobiele app en eenvoudig reparatieverzoeken melden of stemmen in een vergadering. Uiteraard zijn alle zaken richting de leden goed geregeld, van inzage in de eigen financiën, correspondentie en alle VvE informatie.

Hoe ondersteunt Convect bij alle uitzonderingen in het VvE beheer?

VvE beheer lijkt gemakkelijk, maar het kan ontzettend complex zijn vanwege alle uitzonderingen. De veranderende wetgeving, meerdere modelreglementen, de bijzonderheden in splitsingsaktes en alle genomen besluiten bepalen samen de wet- en regelgeving van de VvE. In Convect is hiervoor het overzicht van de geldende regels per VvE en dit vormt het fundament voor het beheer. Vervolgens is de software flexibel, zodat er goed omgesprongen kan worden met de uitzonderingen én het beheer efficiënt blijft.

Wat onderscheidt Convect op bestuurlijk gebied?

De software biedt een uniek overzicht in de geldende regels per VvE, waardoor efficiënter en beter beheerd wordt. De vergadermodule werkt gebruiksvriendelijk en leden kunnen via de mobiele app vooraf en tijdens de vergadering stemmen. Is er onvoldoende quorum? Schrijf op locatie direct de tweede vergadering uit, behandel de agenda en laat de leden vooraf stemmen op de tweede vergadering via de app. Eindelijk een echte oplossing waarmee leden niet tweemaal hoeven op te komen dagen én rechtsgeldig besluiten genomen kunnen worden. Daarnaast bewerk je in Convect eenvoudig brieven, koppel je e-mailaccounts en heb je een zoekfunctie over alle data heen. Zomaar een greep uit onze functies wat écht verschil maakt in het dagelijkse beheer.

Is data gemakkelijk in te voeren en later ook weer te ontsluiten?

In de applicatie kun je eenvoudig data invoeren met validatie. Door koppelingen met bijvoorbeeld het Kadaster, Kamer van Koophandel, Google Places helpt de applicatie data gemakkelijker en kwalitatief beter in te voeren. Waar de gebruiker grotere datasets wil invoeren zijn er importbestanden vanuit Excel; bijvoorbeeld voor VvE’s, appartementen en eigenaren, maar ook voor het invoeren van een begroting, bijzondere boekingen of het onderhoudsplan. Als de data eenmaal in Convect zit, dan kun je vrijwel alle overzichten ook weer exporteren naar Excel en zijn de documenten van een VvE ook eenvoudig te exporteren. Daarnaast is vrijwel alle data ook te benaderen via onze API’s. Dit maakt dat de data altijd op een uniforme wijze beschikbaar is en er bijvoorbeeld gekoppeld kan worden met andere applicaties.

Hoeveel training is er nodig voor onze medewerkers?

Voor een implementatie van een middelgroot kantoor hebben we doorgaans 3 dagdelen per afdeling nodig om medewerkers te trainen hoe ze het meeste uit de software kunnen halen. Uiteraard zijn er online veel handleidingen en onderbouwende documentatie beschikbaar. En voor nieuwe features bieden we kosteloze online trainingen aan, waar je gemakkelijk op aan kunt sluiten.

Als we functies missen, kunnen die dan worden toegevoegd?

Alle gebruikers kunnen verbeterwensen aandragen en deze worden gevalideerd en op een lijst (de backlog) bijgehouden. Convect kent de gebruikersgroepen bestuurlijk, financieel, techniek en organisatie. Met deze gebruikersgroepen worden de prioriteiten besproken en de inhoudelijke roadmap gedeeld. Convect maakt geen maatwerksoftware – alles wat we doen draagt bij aan beter VvE beheer en samen bepalen we de volgorde.

Geïnteresseerd in een demonstratie van onze krachtige software?

Plan vandaag nog een vrijblijvende demo in of ontdek in onze blog hoe we jouw werk gemakkelijker kunnen maken.

Wij vertellen je graag over onze software
Foto werknemers Convect