Wij maken beheren gemakkelijk

Wil je ook onderdeel uitmaken van dit team? Bekijk dan onze vacatures.

teamfoto
Quintus
Quintus
Mehmet
Mehmet
Stefan
Stefan
Jovana
Jovana
Sreya
Sreya
Daria
Daria
Antine
Antine
Lennart
Lennart van Ommen
Yves
Yves
Mario
Mario
Marcel
Marcel

Ons verhaal

Het beheren van Verenigingen van Eigenaars is niet makkelijk. Een beheerder heeft goede kennis van administratie, onderhoud en de juridische structuur nodig én moet een vergadering kunnen leiden. Wat het extra lastig maakt is dat maar weinig eigenaren weten hoe een VvE functioneert.

De lage betrokkenheid van leden tegenover het belang van de vereniging die de gelden voor het onderhoud beheert, viel Lennart van Ommen al op tijdens zijn studie. De wens voor een oplossing leidde al snel tot gesprekken met 20 professionele VvE beheerders, die later ook als ontwikkelpartner en eerste gebruikers zijn aangesloten. 

Op 1 januari 2013 ging de eerste versie van Convect online, met maar liefst 60 VvE’s. Vernieuwend en veelbelovend. Problemen werden uitdagingen, oplossingen leidden tot vertrouwen. We sloten nieuwe gebruikers aan, gingen het gesprek met gebruikers aan en kwamen met vernieuwende modules. Samen met beheerders zorgen we voor efficiënter beheer én meer transparantie naar leden. 

Elke dag spannen we ons in voor beter VvE beheer. En dat heeft geleid tot waar we nu staan; in het bezit van toonaangevende software en meer dan 75 samenwerkingsverbanden en vele duizenden VvE’s waar we trots op zijn. En we zijn niet klaar, het kan écht nog beter. En dat gaan we bewijzen, elke dag opnieuw.

Daarom kiezen beheerders voor ons. Convect maakt beheren gemakkelijk.

Dit zeggen beheerders over Convect

VvE Diensten Nederland

“Het is heerlijk wanneer je de helpdesk belt en je krijgt iemand aan de lijn die precies weet waarover hij het heeft, die de software met alle mogelijkheden en beperkingen kent.”

EB&A VvE management

“Met Convect besparen we dagelijks veel tijd, waardoor we nu een veel betere dienstverlening kunnen waarmaken. Na een zorgvuldige afweging voor de softwarepartner zijn we blij de concurrentie absoluut voor te zijn.”

VvE-BeheerPlus

“Sinds het begin zijn wij klant van Convect en het is en blijft een verademing. Ze luisteren naar onze wensen en nog belangrijker implementeren continu vernieuwende oplossingen. Convect maakt ons leven een stuk eenvoudiger!”