Eenvoudig VvE-declaraties verwerken in de Convect-app

Voorbeeld declaraties in software

Eenvoudig declaraties verwerking in de Convect-app

Voor een VvE beheerder is niets zo fijn als de beschikbaarheid van specifiek voor VvE’s ontwikkelde software. Denk bijvoorbeeld aan een software-oplossing waardoor het makkelijk is om declaraties te verwerken. Hoe zorg je nu dat het bedrag zo snel mogelijk bij de betreffende persoon terugkomt? Met onze mobiele Convect-app hebben wij dé oplossing!

Vooruitbetalingen

Heeft een lid van de VvE een bedrag vooruit betaald? Dan is het voor die declarant van belang dat dit voorgeschoten bedrag weer snel wordt teruggestort.

Voorbeelden van situaties waarin een VvE-lid geld voorschiet, zijn de aankoop van een voorraad ledlampen of strooizout door de technische commissie, printkosten van documenten voor een bestuursvergadering, technische tekeningen van het appartementencomplex vanuit het gemeentelijk archief of de huur van een vergaderzaal door het VvE bestuur. Ook voor het ontstoppen van de rioolstandleiding of het herstellen van een urgente daklekkage buiten kantoortijden kan een lid van de VvE de rekening alvast betaald hebben. 

Eenvoudig VvE-declaraties verwerken

Zo werkt de Convect-app

  1. Declaratie indienen

    Een lid van de betreffende VvE kan via de Convect-app zeer eenvoudig een declaratie indienen. Daarbij is het mogelijk om de bijbehorende gegevens en een afbeelding van het bonnetje of factuur als bewijs aan te leveren.

  2. Inkoopfactuur

    Bij de VvE beheerder komt de ingediende declaratie direct als inkoopfactuur binnen.

  3. Verwerking

    De beheerder kan vervolgens in Convect zorgen voor de verdere verwerking, controle en betaling.

Zo krijgt de declarant snel het voorgeschoten geld terug en profiteert de beheerder van het gemak van de Convect-app. Een win-win dus. De ingediende declaratie blijft uiteraard voor de declarant in de Convect-app beschikbaar ter inzage.

Wil je meer informatie over Convect? Neem dan contact met ons op!

,
Vragen over dit onderwerp?
Klantenservice Convect

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bel ons op 0800 2668328 of stuur een mail naar info@convect.nl
Bel 0800 2668328

Automatisch deze berichten ontvangen per mail?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws, software updates en release notes per mail