Convect App in de App Store (Apple) en Play Store (Google)

Voorbeeld Convect app

Convect App in de App Store (Apple) en Play Store (Google)

Nog meer beheergemak met de Convect-app!

Als VvE-beheerder wilt u uw werk natuurlijk zo nauwkeurig en efficiënt mogelijk uitvoeren. Een beheersoftware als dat van Convect helpt u daarmee. Immers, daarin vindt u een overzicht van inkoopfacturen, contracten, maakt u eenvoudig financiële verslagen en ziet u snel of het tijd is voor onderhoud aan een gedeelte van het gebouw.

Ook te gebruiken door eigenaren van een appartement

Anders dan andere VvE-beheersystemen, biedt Convect iets extra’s, namelijk een eigen Convect-app. Deze is ook te gebruiken door eigenaren van een appartement. Om reparatieverzoeken in te zien en meldingen te doen bijvoorbeeld. En dat is niet het enige. Wat denkt u van het toevoegen van foto’s om het verzoek te illustreren? 

Nog meer beheergemak met de Convect-app

Door u aan te wijzen personen, zoals bestuursleden, hebben daarnaast de mogelijkheid om via de app declaraties in te dienen. Uiteraard kunnen zij aanvullende gegevens en een scan van de factuur of bon als bewijsmiddel toevoegen. Dit levert in een druk op een knop, geheel automatisch, ingevulde declaratieformulieren op die klaar staan voor u in de vorm van een inkoopfactuur. U kunt vervolgens in Convect zorg dragen voor het controleren, verwerken en betalen van de ingediende declaratie. Zo zorgt de Convect-app voor meer gemak: zowel voor de appartementseigenaren als voor u als VvE-beheerder.

Continu extra tools in de Convect-app

De app ontwikkelt zich continu door. Zo is het binnenkort mogelijk om online te stemmen in vergaderingen en vindt u het dashboard van de VvE in de app terug. Voor de VvE-leden biedt u daardoor nog meer service, terwijl u uw werk op een efficiëntere wijze verricht. Net als in het beheersysteem staan overzicht creëren, gebruiksgemak en het automatiseren en vereenvoudigen van processen namelijk voorop, en altijd zonder afbreuk aan de kwaliteit te doen.

De Convect App is beschikbaar in de Apple App Store en in de Google Play Store. De komende tijd zullen nieuwe functies toegevoegd worden, zoals het dashboard van de VvE en het online stemmen in vergaderingen. Benieuwd naar de ontwikkelingen? Neem contact met ons op of lees nog meer over Convect VvE beheer software.

Vragen over dit onderwerp?
Klantenservice Convect

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bel ons op 0800 2668328 of stuur een mail naar info@convect.nl
Bel 0800 2668328

Automatisch deze berichten ontvangen per mail?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws, software updates en release notes per mail