Stemmen via de App

Voorbeeld stemmen via app in software

Hoe werkt het stemmen via de App?

Leden loggen in op de mobiele App met een Convect Inlogaccount. Deze unieke inloggegevens geven toegang tot alle VvE’s bekend bij Convect. De eigenaar selecteert de VvE en op het dashboard staat de komende vergadering.

Door de vergadering aan te klikken kan de agenda ingezien worden met alle informatie zoals de bijlagen en de te nemen besluiten. Een eigenaar meldt zich online present en stemt op alle te nemen besluiten. De uitgebrachte stemmen zijn aanpasbaar totdat de voorzitter de stemronde sluit. Voor de eigenaar blijft inzichtelijk waar ze zelf op gestemd hebben én wat de uitkomst is. 

Gebruiksvriendelijk voor alle gebruikers 

De mobiele App is zo ontworpen dat elke eigenaar de vergadering kan volgen. Zodra de voorzitter een agendapunt opent, dan worden de leden meegenomen. Zo ziet de gebruiker het actieve agendapunt met de omschrijving, de bijlagen en de te nemen besluiten. Gaat de voorzitter over tot stemmen, dan wordt in de mobiele app het scherm om te stemmen getoond. Zo is de eigenaar altijd op de hoogte en kan de vergadering gemakkelijk besluiten nemen. 

Vrijheid in vergaderen

Uit de praktijk blijkt dat niet alle te nemen besluiten vooraf te omschrijven zijn. Te denken valt aan het benoemen van een bestuurslid, terwijl niemand zich kandidaat heeft gesteld. Hiervoor kan de voorzitter tijdens de vergadering te nemen besluiten toevoegen. En een agendapunt pauzeren om andere punten eerst te behandelen. En een agendapunt toevoegen als daar aanleiding toe is. Alles voor een betere ondersteuning aan de vergadering van eigenaars. 

Stemmen met de mobiele App: inzicht voor leden

Voor de vergadering biedt de mobiele app – net als het online portal voor leden – duidelijkheid in de te nemen besluiten. Tijdens de vergadering heeft de eigenaar grip op de uitgebrachte stemmen. Na de vergadering zijn alle genomen besluiten zichtbaar en is het besluitenregister automatisch bijgewerkt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor efficiënter en gebruiksvriendelijker VvE beheer? Neem dan contact met ons op voor een demonstratie. We maken graag nader kennis!

,
Vragen over dit onderwerp?
Klantenservice Convect

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bel ons op 0800 2668328 of stuur een mail naar info@convect.nl
Bel 0800 2668328

Automatisch deze berichten ontvangen per mail?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws, software updates en release notes per mail