Hybride vergaderen

Voorbeeld hybride vergaderen in software

Wat is hybride vergaderen

Na digitaal nu hybride vergaderen want nu de Tijdelijke wet COVID-19 verlopen is, kan niet meer vanzelfsprekend digitaal vergaderd worden. Waar VvE beheerders en leden gewend geraakt zijn aan de voordelen van online vergaderen, kijken we naar andere mogelijkheden om effectief te vergaderen. Het advies van Convect: ga hybride vergaderen!

Wat is een hybride vergadering?

Een hybride vergadering is een vergadering waarbij er zowel fysieke als online deelnemers zijn. Er hoeft slechts één deelnemer online aanwezig te zijn om te spreken van een hybride vergadering.

Agenda goed formuleren bij een hybride vergadering

Belangrijk is dat de agenda met te nemen besluiten goed geformuleerd wordt, zodat er vooraf gestemd kan worden. De voorzitter van de vergadering ziet eenvoudig wie er present is en wat de uitgebrachte stemmen zijn. Ook voorkomt de slimme software van Convect dat de voorzitter onjuiste beslissingen neemt. Zo wordt live getoond of een stemronde voldoende stemmen kent op basis van de complexe quorum- en stemvereisten.

Met een hybride vergadering wordt er aan de regelgeving voldaan om een fysieke vergadering te houden én kunnen minder betrokken leden ook eenvoudig hun stemrecht uitoefenen. Met de technieken van vandaag de dag is het goed mogelijk dat iedereen aan de vergadering kan deelnemen en online of via de Convect App kan stemmen. 

Beter functionerende VvE

Gebruik de efficiënte software van Convect voor een beter functionerende VvE. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op want we geven je graag een demo.

Vragen over dit onderwerp?
Klantenservice Convect

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bel ons op 0800 2668328 of stuur een mail naar info@convect.nl
Bel 0800 2668328

Automatisch deze berichten ontvangen per mail?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws, software updates en release notes per mail