Home/Berichten/VvE Beheer/Gebouw inspecteren met Convect

Gebouw inspecteren met Convect

Voor een VvE is het van belang om voldoende reserves op te bouwen voor toekomstig onderhoud. Om dit te borgen, is een goede onderhoudsbegroting noodzakelijk. Er zijn diverse mogelijkheden om een onderhoudsbegroting te genereren. De basis ligt altijd bij een goed en actueel beeld van de technische staat van het betreffende gebouw of de verschillende panden waar de VvE betrekking op heeft.

Het beheren en plannen van begrotingen, onderhoudsplannen en inspecties over alle VvE’s heen kan een flinke opgave zijn. Met de inspectie-module in Convect bundelt u losse documenten en lijstjes en creëert u eenvoudig overzicht. De technische inspectie van een gebouw verwerkt u namelijk direct in de applicatie. Tijdens de inspectie ziet u eenvoudig eerdere inspectieresultaten terug. U vergelijkt op die manier bijvoorbeeld snel in welke mate is er sprake van afbladdering van het schilderwerk in vergelijking met de vorige keer dat er een inspectie plaatsvond.

De module bevat een handige zoekfunctie, waarmee u filtert in een handomdraai. Wilt u bijvoorbeeld alleen geplande handelingen voor de komende twee jaar zien, dan filtert u dat met één klik in de applicatie. Vanzelfsprekend kunt u foto’s toevoegen en op een later moment de inspectie desgewenst bijwerken en aanvullen. Zo houdt u regie en grip over de technische staat van het gebouw en kunt u accurate onderhoudsbegrotingen opstellen.

Wilt u meer informatie over de module? Neem dan contact met ons op!