Gebouw inspecteren met Convect

Voorbeeld gebouw inspecteren in software

Gebouw inspecteren met Convect

Voor een VvE is het van belang om voldoende reserves op te bouwen voor toekomstig onderhoud. Om dit te borgen, is een goede onderhoudsbegroting noodzakelijk. Er zijn diverse mogelijkheden om een onderhoudsbegroting te genereren. De basis ligt altijd bij een goed en actueel beeld van de technische staat van het betreffende gebouw of de verschillende panden waar de VvE betrekking op heeft.

Beheren en plannen van begrotingen

Het beheren en plannen van begrotingen, onderhoudsplannen en inspecties over alle VvE’s heen kan een flinke opgave zijn. Met de inspectie-module in Convect bundel je losse documenten en lijstjes en creëer je eenvoudig overzicht. De technische inspectie van een gebouw verwerk je namelijk direct in de applicatie. Tijdens de inspectie zie je eenvoudig eerdere inspectieresultaten terug. Je vergelijkt op die manier bijvoorbeeld snel in welke mate er sprake is van afbladdering van het schilderwerk in vergelijking met de vorige keer dat er een inspectie plaatsvond.

Zoekfunctie

De module bevat een handige zoekfunctie, waarmee je filtert in een handomdraai. Wil je bijvoorbeeld alleen geplande handelingen voor de komende twee jaar zien, dan filter je dat met één klik in de applicatie. Vanzelfsprekend kun je foto’s toevoegen en op een later moment de inspectie desgewenst bijwerken en aanvullen. Zo houd je regie en grip over de technische staat van het gebouw en kun je accurate onderhoudsbegrotingen opstellen.

Wil je meer informatie over de module? Neem dan contact met ons op!

,
Vragen over dit onderwerp?
Klantenservice Convect

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bel ons op 0800 2668328 of stuur een mail naar info@convect.nl
Bel 0800 2668328

Automatisch deze berichten ontvangen per mail?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws, software updates en release notes per mail