Van relatiefuncties naar functiegroepen

Software update: Van relatiefuncties naar functiegroepen

Van relatiefuncties naar functiegroepen

Bij Convect zetten wij ons voortdurend in om jouw ervaring met VvE beheer te verbeteren. Met trots introduceren we onze laatste grote update, die tal van verbeteringen brengt om jouw beheertaken te stroomlijnen en te vereenvoudigen.  Bekijk de korte introductie video en lees hieronder enkele van de belangrijkste verbeteringen die je mag verwachten.

Functiegroepen, de nieuwe standaard

Een belangrijk aspect van deze update is de overgang van relatiefuncties naar functiegroepen. Dit maakt het nu de standaard om aan een unieke (rechts-)persoon een functie toe te kennen, zoals bestuurslid, kascommissielid, de externe factuurcontrole en andere bekende relatiefuncties die voortaan functiegroepen heten. Deze wijziging maakt het beheer van commissie- en bestuursleden efficiënter en overzichtelijker voor je.

Nieuw Scherm ‘Functionarissen’

We hebben een nieuw scherm genaamd ‘Functionarissen’ geïntroduceerd om het beheer van functiegroepen verder te vereenvoudigen. Dit nieuwe scherm biedt een centrale plek voor het bekijken en beheren van alle functionarissen binnen de VvE, waardoor het bijhouden van wijzigingen in bestuurs- en commissie functies eenvoudiger dan ooit is.

Technische vooruitgang

Technisch gezien was het complex om functies toe te wijzen aan unieke (rechts-)personen in combinatie met CB1 (Convect Beheer 1), maar we zijn blij dat we deze belangrijke stap met succes hebben kunnen implementeren in deze update. Dit benadrukt onze voortdurende inzet om technologische oplossingen te bieden die direct bijdragen aan jouw dagelijks beheer en gemak.

Meer weten over functiegroepen?

Vraag een uitgebreide demo aan en ervaar zelf het gemak van beheren met Convect!

En wij publiceren natuurlijk ook op LinkedIn over onze software updates.

Vragen over dit onderwerp?
Klantenservice Convect

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bel ons op 0800 2668328 of stuur een mail naar info@convect.nl
Bel 0800 2668328

Automatisch deze berichten ontvangen per mail?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws, software updates en release notes per mail