Convect

Hybride vergaderen

hybride vergaderen

Geschatte leestijd: 2 minuten

Na digitaal nu hybride vergaderen want nu de Tijdelijke wet COVID-19 verlopen is, kan niet meer vanzelfsprekend digitaal vergaderd worden. Waar VvE beheerders en leden gewend geraakt zijn aan de voordelen van online vergaderen, kijken we naar andere mogelijkheden om effectief te vergaderen. Het advies van Convect: ga hybride vergaderen!

Wat is een hybride vergadering?

Wat is een hybride vergadering?

Een hybride vergadering is een vergadering waarbij er zowel fysieke als online deelnemers zijn.

Met een hybride vergadering wordt er aan de regelgeving voldaan om een fysieke vergadering te houden én kunnen minder betrokken leden ook eenvoudig hun stemrecht uitoefenen. Met de technieken van vandaag de dag is het goed mogelijk dat iedereen aan de vergadering kan deelnemen en online of via de Convect App kan stemmen. 

Agenda goed formuleren bij een hybride vergadering

Belangrijk is dat de agenda met te nemen besluiten goed geformuleerd wordt, zodat er vooraf gestemd kan worden. De voorzitter van de vergadering ziet eenvoudig wie er present is en wat de uitgebrachte stemmen zijn. Ook voorkomt de slimme software van Convect dat de voorzitter onjuiste beslissingen neemt. Zo wordt live getoond of een stemronde voldoende stemmen kent op basis van de complexe quorum- en stemvereisten.

Beter functionerende VvE

Gebruik de efficiënte software van Convect voor een beter functionerende VvE. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Vraag een demo

Meer:
Mobiele versie afsluiten