Convect Relatiedag 2022

Convect relatiedag 2022

Met veel trots kijken wij terug op onze Convect Relatiedag 2022!

Naast het kenbaar maken van onze missie, visie en strategie ook een kijkje in de keuken met het proces wat wij als Convect afgelopen tijd hebben doorlopen en wat een ieder in de toekomst mag verwachten. Er is uitgebreid stilgestaan bij de IT-ontwikkelingen omtrent het vernieuwende platform, security en de betrouwbaarheid.

De verbanden in data én wat dat met zich meebrengt is belicht met een aantal indrukwekkende slides. Het proces van het software ontwikkelen is getoond; van het proces in kaart brengen, bepalen van user story’s, designen van schermen en het daadwerkelijk bouwen van de functies. Ook is een aantal toonaangevende nieuwe functies gepresenteerd, wat de nieuwe standaard zet voor goed VvE beheer.

Gepresenteerde ontwikkelingen

Zo is de nieuwe hybride vergadermodule ontwikkeld; vol slimme toepassingen om bespreekpunten tijdens het jaar te registreren, grip met een vergaderplanner, de registratie van langlopende besluiten en een volledig nieuw en modern takenmanagement-systeem.

Of de Kadaster-import voor het aanmaken van een nieuwe VvE, betrouwbaar én efficient. De functies die verder in 2022 Q3 ontwikkeld zijn, zijn besproken zoals de nieuwe planmatige module met inspecties en gebouwcondities.

Ook het efficient opbouwen van de geldende regels per VvE middels de statutenverwerking is een onmisbare functie voor de toekomst. Convect haar roadmap is voor het komende jaar doorlopen, waaruit de nieuw standaard voor VvE beheer software nog overtuigender blijkt. Na een lange aanloop is dan ook eindelijk met een grote “BANG” en heel veel(!) confetti onze ‘Convect App’ gereleased.

De Convect App

Met de Convect App is het nu mogelijk om reparatieverzoeken en declaraties in te dienen. Uiteraard worden in hoog tempo meerdere functionaliteiten toegevoegd aan de App, zoals het voeren van technische inspecties, stemmen via de App en het makkelijk kunnen koppelen van een inlogaccount.

Ben je nog geen klant en heb je de relatiedag 2022 gemist of hebben wij simpelweg je interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor het plannen van een presentatie waarbij wij je verder kunnen overtuigen van de nieuwe standaard in VvE beheer software.


Vragen over dit onderwerp?
Klantenservice Convect

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bel ons op 0800 2668328 of stuur een mail naar info@convect.nl
Bel 0800 2668328

Automatisch deze berichten ontvangen per mail?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws, software updates en release notes per mail