Convect Relatiedag 2023

convect relatiedag 2023

Convect Relatiedag 2023

Met een hart vol dankbaarheid en vol trots blikken we terug op onze zeer geslaagde Relatiedag 2023 in hotel de Werelt. Het was geen gewone bijeenkomst; het was een viering van ons 10-jarig bestaan, een moment om stil te staan bij onze gezamenlijke successen en, nog belangrijker, een spannend vooruitzicht op een toekomst waarin we samen beheren gemakkelijker maken.

Relatiedag 2023, inspirerende terugblik

De dag begon met een inspirerende terugblik door Lennart. Die de ontwikkelingen van progressie in de afgelopen periode besprak. Tijdens de terugblik stonden we stil bij de gezamenlijke mijlpalen die we de afgelopen 10 jaar met elkaar hebben behaald. Zo keken we terug naar onze eerste klant, VvE BeheerPlus, die na 10 jaar samenwerking zogezegd  is ‘volgeboekt’ met maar liefst 100 VvE’s. 

Verder liet Lennart zien waar we vandaan zijn gekomen met het eerste platform en waar we in de afgelopen jaren hard aan hebben gewerkt in het nieuwe platform. We hebben ontzettend veel stappen gezet en zijn trots op alle ontwikkelde functionaliteiten en koppelingen met andere partijen en partners.

Interactieve afsluiting eerste deel

Het eerste deel werd interactief afgesloten met een aantal vragen en stellingen. Zo geven we gehoor aan de voor ons belangrijkste stem: de gebruiker. Dankzij jullie antwoorden en stemmen hebben we opnieuw in korte tijd kostbare inzichten en waardevolle input gekregen. Van uitdagende thema’s uit de markt tot wensen en verwachtingen van onze software. Samen sturen naar de toekomst, daar doen we het voor!

compilage relatiedag 2023

Grenzeloze mogelijkheden van AI

Na een korte pauze opende Arjan de ogen voor de grenzeloze mogelijkheden van AI (kunstmatige intelligentie) in onze software. De toekomst van beheren is niet alleen eenvoudiger; het is slimmer, sneller en efficiënter. Beeld je in dat dagelijkse taken, zoals het opstellen en versturen van brieven, moeiteloos en automatisch worden. Dat is de toekomst die we voor je willen bouwen. Maar wel in kleine stapjes en in samenspraak met jullie.

Vooruitblik: roadmap voor de komende periode

De presentaties werden afgesloten met een vooruitblik op de roadmap voor de komende periode. We staan aan de rand van een nieuw tijdperk, waarin onze software je werk niet alleen verlicht, maar ook nieuwe mogelijkheden biedt die je je nooit had kunnen voorstellen. Dit is een reis die we samen voortzetten, elke stap, elke innovatie opnieuw.

Convect Relatiedag 2023: dankzij jullie

Terwijl we de dag afrondden met goede gesprekken, een hapje en een drankje, waren we ons diep bewust dat dit allemaal onmogelijk zou zijn zonder jullie, onze gewaardeerde klanten. Jullie feedback en inzichten zijn de drijfveren van onze innovatie.

We willen je bedanken voor je tijd en aanwezigheid. Je hebt de Relatiedag niet alleen leerzaam maar ook onvergetelijk gemaakt. Samen maken we het beheer niet alleen gemakkelijker; we maken het beter, efficiënter en, boven alles, dit doen we samen.

Met vriendelijke groet,

Team Convect

Vragen over dit onderwerp?
Klantenservice Convect

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bel ons op 0800 2668328 of stuur een mail naar info@convect.nl
Bel 0800 2668328

Automatisch deze berichten ontvangen per mail?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws, software updates en release notes per mail