Convect

Nieuwe look & feel voor basisgegevens

new design software VvE beheer

Geschatte leestijd: 3 minuten

De nieuwe look & feel voor de basisgegevens van Convect software voor VvE beheerders  staat online. Sinds begin maart 2022 zijn de basisgegevens van de VvE’s, eigenaren, gebruikers en leveranciers over naar CB3. De nieuwe software stelt de beheerder in staat om met unieke (rechts-)personen te werken en gemakkelijker te navigeren. Ook zijn er nieuwe zoekmogelijkheden, waardoor de VvE beheerder op elk adres, e-mailadres, telefoonnummer of IBAN alle gerelateerde informatie kan inzien. Handig om gegevens te vinden. En om de kwaliteit van data te borgen. 

Nieuwe look & feel eigenaarsregister

Het vernieuwde eigenaarsregister toont per aanpasbare datum de eigenaren. Handig voor de eigenaren per datum van de laatste vergadering. Het openen van het appartementsrecht, het adres, de eigenaar en het invoeren van een eigendomsoverdracht is eenvoudiger, exact zoals een VvE beheerder de software zou willen.

Eigenaarsregister in de nieuwe look & feel

Het invoeren van een eigendomsoverdracht gaat op basis van nieuwe stappen. Alle gegevens worden ingevoerd en kunnen afhankelijk van de status gewijzigd worden. De statussen aangekondigd, verwerkt en gepasseerd zijn beschikbaar. Overdrachten kunnen teruggedraaid worden, tenzij er boekingen zijn. In dat geval kan de overdracht gearchiveerd worden. Zo houdt elke VvE beheerder de ledenadministratie kloppend. Convect software voor VvE beheerders toont in de eigendomsoverdracht ook een audit log om alle acties na te gaan.

Eigendomsoverdracht in de nieuwe look & feel

Unieke (rechts-)personen

Binnen één VvE is de data makkelijk te overzien. Een professionele VvE beheerder beheert meerdere Verenigingen van Eigenaars en dan is het een gezonde uitdaging om dubbele relaties te voorkomen. Een natuurlijk persoon kan alleen én samen met anderen eigendom bezitten. En dezelfde persoon kan een gebruiker van een ander appartementsrecht zijn en/of in het bestuur zitten met de mogelijkheid om te declareren. Dezelfde natuurlijke persoon legt de beheerder nu maar één keer vast in Convect software voor VvE beheerders, waarna alle verbanden mogelijk zijn. Handig om de klant beter te woord te staan. Daarbij werkt de VvE beheerder de contactgegevens maar op 1 plek blij. Ook de unieke (rechts-)personen dragen bij aan de kwaliteit van data!

Wilt u meer weten wat de Convect software voor VvE beheerders voor uw VvE beheerkantoor kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende presentatie of demo omgeving.

Wij hebben ook een LinkedIn bedrijfspagina die u kunt volgen.

Neem contact op

Vraag een demo

Verder lezen: , Data importeren van het Kadaster
Mobiele versie afsluiten