Integratie Convect met Meijers Assurantiën

Integratie Convect en Meijer Assurantien

Integratie Convect met en Meijers Assurantiën

Nieuwe koppeling met Meijers Assurantiën maakt VvE-beheer makkelijker. Het beheer van VvE’s kent complexe uitdagingen, met name rond verzekeringen. Maar er is goed nieuws: onze nieuwe samenwerking met Meijers Assurantiën brengt hier verandering in. Dankzij een innovatieve software koppeling delen we nu op een veilige manier informatie en voeren we automatische updates van polissen door. En dat elke dag, volautomatisch.

Convect en Meijers integratie

Tijdbesparende integratie

Wat betekent dit concreet? Voor jou als VvE-beheerder een aanzienlijke tijdsbesparing. Minder handmatige gegevensinvoer, minder directe communicatie met verzekeraars, en meer tijd voor strategisch beheer en persoonlijke klantrelaties. Het resultaat? Hogere efficiëntie en een betere klanttevredenheid.

“Deze nieuwe koppeling markeert een belangrijke mijlpaal in de digitalisering van het VvE-beheer,” zegt Jelmer van Popta van Meijers. En daar zijn wij het volledig mee eens. We zijn trots dat we bijdragen aan de toekomst van de sector met technologie die écht waarde toevoegt.

Convect en Meijers Assurantiën integratie

Meer voordelen? Jazeker. De geïntegreerde aanpak zorgt ook voor verbeterde nauwkeurigheid en compliance. Door de geautomatiseerde gegevensuitwisseling vermindert het risico op menselijke fouten en verkorten we de doorlooptijden. Een betere administratie betekent ook helderdere informatie voor de VvE-leden.

Hoe het achter de schermen werkt? De API-koppeling met Meijers verzekert de uitwisseling van verzekeringsdocumenten. Elke nacht controleert het systeem wijzigingen bij Meijers. Indien nodig, start er een uitwisseling. Zo blijft alles up-to-date, zonder kans op het misplaatsen van documenten.

Deze documenten zijn direct toegankelijk voor zowel VvE-beheerders als leden. Op dit moment werkt alles op de achtergrond, maar we plannen een dashboard waarin je alle uitwisselingen kunt volgen. Dit is slechts de eerste fase. We denken al na over verdere integraties, zoals het direct aanmaken van polissen in Convect.

Integratie van Convect en Meijers Assurantiën

Onze samenwerking met Meijers legt een solide basis voor toekomstige koppelingen met andere partners. Een moderne stap voorwaarts in efficiëntie en effectiviteit, voor beheerders en verzekeraars. Zo blijven we het VvE-beheer stap voor stap makkelijker, efficiënter en transparanter maken.

Wil je onze nieuwe koppeling in actie zien? Vraag nu een demo aan of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Vragen over dit onderwerp?
Klantenservice Convect

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bel ons op 0800 2668328 of stuur een mail naar info@convect.nl
Bel 0800 2668328

Automatisch deze berichten ontvangen per mail?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws, software updates en release notes per mail