Convect, dé online succes-oplossing voor VvE’s

Vastgoedbeheer voor Verenigingen van Eigenaars… klinkt niet sexy, maar er gebeurt meer dan genoeg. Ik ben Lennart van Ommen en startte in 2012 met Convect Beheer. Overtuigd als ik was én ben, dat beheerders van VvE’s hun financiële, organisatorische en technische werkzaamheden veel efficiënter kunnen regelen. Inmiddels ondersteunen we ruim 5.000 appartementencomplexen en zijn we een serieuze speler in de software voor VvE-beheer. Klanten zien ons als innovatief, toekomstgericht, flexibel en vriendelijk. Gegroeid zoals we zijn, zijn we nu opzoek naar een nieuwe collega die graag meebouwt aan onze toekomst.

Wil jij bouwen aan één product?

Convect Beheer is opzoek naar een full-stack senior developer. Onze stack bevat JAVA, Spring Boot, Axon Framework, event sourcing, CQRS, React (en Angular9), AWS en Kubernetes (EKS). Onder leiding van de CTO bouw je mee aan onze applicaties voor toekomstgericht vastgoedbeheer. We herontwikkelen onze LAMP ‘legacy’ applicatie en implementeren een ‘Domain Driven Design’. Hierin zoeken we iemand die thuis is in de JAVA services en mee wil bouwen aan onze toekomst. Je maakt graag gebruik van nieuwe technieken in AWS, houdt van kwaliteit en kan werk organiseren. Ben jij toe aan een mooie uitdaging? Welkom bij Convect Beheer!

Competenties

Vanzelfsprekend moet er een goede ‘click’ zijn. Verdere vereiste competenties zijn als volgt:

  • Organiseren; kan doelen stellen, plannen en de voortgang bewaken;
  • Teamspeler; kan luisteren, begripvol zijn, enthousiasmeren en samenwerking versterken;
  • Ontwikkelaar; professional, ontwikkelt software die aan hoge standaarden voldoet.

Dagelijks werk

Het IT-team bestaat uit 4 fulltime developers en een aantal externe adviseurs. We beschikken over een uitdagend landschap, hebben technical dept en nog tal van klantwensen. In het team wordt de planning besproken en samen ontwikkelen we nieuwe functies. We hebben een prettig kantoor en goede koffie!

Kenmerken vacature

Fulltime dienstverband
Salarisindicatie € 4.000 tot € 5.300 per maand
Prima voorwaarden w.o. pensioenopbouw
Kantoor aan de Linie te Apeldoorn

Kenmerken kandidaat

HBO+
Senior Java, MySQL, React/Angular
Axon, event sourcing en of Kotlin is een pré
Heeft drive!

Senior developer, getriggerd?

06 1229 9369 / l.vanommen@convect.nl
Ik hoor graag van je!