Peter Timmermans
Peter TimmermansEigenaar VvE-BeheerPlus

Onze ervaring met Convect Beheer

Onze maandelijkse prolongatie verloopt automatisch en kost ons nauwelijks tijd. Er wordt één totaal incassobatch gemaakt voor alle geprolongeerde VvE’s die in één keer kan worden ingelezen bij de bank.

Uitstekende boekhouding

De factuurverwerking verloopt zeer soepel. Dubbel ingevoerde facturen worden direct gesignaleerd en de communicatie met externe factuurcontroleurs bij de verschillende VvE’s verloopt automatisch. Ook hier wordt één betalingsbatch gecreëerd door het systeem die in één keer kan worden ingelezen bij de bank. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Heldere processen

Voor reparatieverzoeken zijn heldere processen (kosten voor VvE, verzekering of garantie) ingericht, of indien gewenst, zelf te maken. Koppeling met ontvangen werkbonnen en facturen. Alles wat je mag verwachten (en meer) is aanwezig of mogelijk.

Pionier!

Ik ben er trots op één van de eerste klanten van Convect te zijn. Het vertrouwen dat ik destijds Lennart van Ommen gegeven heb, maakt hij continue waar. De adviserende functie die ik in het begin naar Lennart had heeft hij al lang niet meer nodig. De aangeboden mogelijkheden van Convect Beheer zijn soms groter dan de gewenste mogelijkheden die je op een bepaald moment als beheerder hebt.

Toch zien we naar verloop van tijd steeds weer de meerwaarde (efficiency, eenvoud,gemak) van de extra mogelijkheden in en gaan er dan met veel profijt gebruik van maken. Ik houd de concurrentie van Convect Beheer goed in de gaten en blijf alert op de ontwikkelingen die ook andere softwareleveranciers realiseren. Wat mij betreft blijft Convect Beheer de absolute top.